torsdag 6. august 2009

Oppskrift

Har du noen gang gått rundt og ønsket deg en slags tick, en slags sosial paranoia? Om enn bare forbipasserende? Type "skulle ønske jeg kunne være SKIKKELIG paranoid i kveld, men fin igjen i morgen"? Ingen problem, look no further, yours for the taking - her er oppskriften:

Sosialt handikap (én kveld, 2 pers.)

Varm en stekepanne med en raus slant olje. I oljen steker du så 8 store pressede hvitløksfedd (pass godt på å ikke svi dem - de skal stekes til de er nøttebrune). Tilsett så en spiseskje tørket, knust chilli. La det surre i et minutt. Så tilsetter du saften, og SKALLET (revet) av én sitron, samt ca. en halv neve hakket fersk bladpersille. Er du med så langt?

Så, oppi denne smørja av merkelige lukter og smaker, slenger du oppi ca. 50-60 ferdigpitla reker. La det surre ei god stund, og rør godt rundt.

På forhånd har du forvarmet ovnen til 205 °C, og lagt inn to stk. hvitløksbrød (som du har skvetta litt vann på toppen av, for sprøhetens skyld). Er du flink med panlegginga, skal rekene og hvitløksbrødene være ferdige mye godt samtidig.

Lukt. Spis. Nyt.

Frykt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar